Международен панаир Пловдив - Есен 2007г.

И тази година фирма „АТАРК“ ООД не изневери на традицията с успешното си представяне на 63-ия Международен Технически Панаир в гр. Пловдив – Есен 2007 и се представи с едно от най-стилно изградените самостоятелни бунгала.
Международен Панаир Пловдив е своеобразна форма на изява за всяка българска фирма, която излиза на този най-широк у нас форум, за да покаже какво е постигнала до този момент, в каква посока се развива, да демонстрира пред своите досегашни и потенциални клиенти продуктите и услугите, които е в състояние да им предостави.


Като цяло, експозицията даде възможност на посетителите ни да се запознаят с най-новите технологии в сферата на тегленето, измерването, дозирането и автоматизацията и да получат подробна информация за модернизация на бизнес процесите в тяхната сфера на производство.

Важно за „АТАРК” ООД бе да представи пред посетителите продуктите и услугите, в които фирмата е водеща на пазара, да подчертае насоките на развитие, така че те да знаят какво да очакват от фирмата днес и в близкото бъдеще. Основната цел на „АТАРК” ООД е да предостави на клиентите си най – високо качество и най – добро обслужване на разумни цени.

Ние можем да предложим на нашите партньори, както отделен продукт, така и цялостно технологично решение за техния бизнес, базирайки се на нашия 18 годишен опит, компетентния екип, качественото оборудване, доставяно от реномирани фирми (които представяме на нашия пазар), технологичните и софтуерни продукти, разработка на фирмата ни.

На Международния Технически панаир в гр. Пловдив тази година бяха представени редица нови продукти, като:
• Нова гама, произведени от нас платформени везни и дозатори, изработени изцяло от неръждаема стомана;
• Новата серия платформени везни от черна стомана на CAS Corporation – Южна Корея;
• Няколко нови модела броячни везни с високо качество и надежност и на невероятно добри цени;
• Нови модели опаковъчна техника;
• Пълната гама на търговски везни на CAS Corporation – Южна Корея;
• Новите теглоизмерителни блокове на Cardinal / Detecto – САЩ;
• Нови продукти за обработка на месо и месни продукти;
• Както и много други експонати.

Многобройните поръчки, които получихме по време на панаира ни убедиха, че качественото оборудване, което предлагаме, съчетано с компетентността на нашия екип, са спечелили доверието на многобройните ни клиенти. Ние ще направим всичко необходимо и за в бъдеще да бъдем модел за добър и надежден доставчик.

ATARK Ltd ® 2014